beste grasHet beste gras als uw nieuwe gazon. In Nederland groeien meer dan 100 soorten gras in de vrije natuur. Vele daarvan zijn echter niet geschikt om uw gazon mee aan te leggen. Voor het mooiste gras voor in uw gazon kunt u daarom het beste contact zoeken met graskwekers of tuincentra. Hier worden graszoden verkocht die uitermate geschikt zijn om uw gazon mee aan te leggen. Het beste kunt u deze afnemen bij de graskweker, aangezien ze hier vers en van de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn en u deze bovendien van een grasspecialist afneemt. Daarnaast zijn deze graszoden vaak ook voordeliger. Bedenk voor u gras voor uw gazon besteld of u een sier- of speelgazon wilt. Aangezien siergazons aanzienlijk meer onderhoud vereisen, dient dit een bewuste keuze te zijn. Topgazon helpt u graag met de keuze voor het gras in uw gazon.

Het beste gras gazon

Gras speciaal gekweekt voor een gazon. Topgazon heeft 10 jaar ervaring opgedaan met het kweken van het meest geschikte gras voor in uw gazon. Al die tijd hebben wij ons gras op geheel organische wijze gekweekt. Door jarenlang te testen en op basis daarvan aanpassingen te doen, hebben wij nu de perfecte samenstelling van grassoorten gevonden voor uw gazon. Dit gras bestaat uit drie verschillende grassoorten, die er samen voor zorgen dat uw gazon een schitterend uitstraling krijgt. Door het mengsel van Engels Raaigras, Veldbeemdgras en Roodzwenkgras, ontstaat er een volle en stevige graszode die met het juiste onderhoud jarenlang mooi kan blijven in uw gazon. Het speelgazon of premium speelgazon graszoden dat u bij ons afneemt kunt u zowel gebruiken voor een sier- als voor een speelgazon. Vraag ons gerust naar de wijze waarop u uw gras moet onderhouden om de juiste uitstraling van uw gazon te rijgen.

Het beste gras voor uw gazon

Topgazon heeft alles voor het onderhoud van het gras in uw gazon. Naast graszoden van verschillende kwaliteit, verkoopt Topgazon ook bemesting, om het gras in uw gazon in optimale conditie te brengen of te houden. Onze aanlegbemesting bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen. Door de unieke samenstelling van deze organische producten wordt het snel en effectief opgenomen door het gras in uw gazon. In de Topgazon graszoden shop kunt u een kijkje nemen om al onze aanbiedingen door te nemen.